Tre snabba tips för storstädningen

Okej, så vi har fått massor av frågor på våra föregående inlägg med städtips. Hinner inte svara på allt, men här kommer några snabba om just storstädning!

1. Ett bra städtips är att alltid börja med översta våningen i ditt hus och arbeta dig ner. Detta säkerställer att all smuts eller damm som faller rensas upp allt eftersom.

2. Ett annat tips är att fokusera på ett rum i taget och inte försöka göra för mycket på en gång. Detta hjälper dig att bli mer effektiv och undvika att känna dig överväldigad. Var inte rädd heller att anlita hemstädning Upplands Väsby.

3. Slutligen, ett bra sätt att hålla sig motiverad är att sätta upp ett mål för dig själv varje dag eller vecka. Du kanske till exempel vill ha som mål att städa kök och badrum på en dag, eller dammsuga hela huset på en vecka. Lita på att det blir gjort, och uppmuntra familjen. Du behöver inte precis sätta upp kameraövervakning hemma för att se till att städningen blir av.

Storstädning när du är hemma

När du gör en storstädning hemma, måste du samla alla dina städmaterial på en central plats. Detta gör det lättare att hitta det du behöver och att komma igång med ditt städprojekt. Du kanske vill börja med att damma av alla ytor i ditt hem och sedan gå vidare till att torka golv och städa badrum. Var noga med att ta dig tid och rengöra varje område noggrant. Tänk också på att du kanske måste frakta bort saker för att slänga. Gör det gärna grönt, genom elektriska arbetsfordon. När du är klar ska ditt hem vara gnistrande rent!

Storstädning – smarta tips

Våren är den perfekta tiden att ge ditt hem en bra djupstädning. Följ dessa tips för att få ditt hem rent och fräscht för de varmare månaderna som kommer. Börja med att rensa ut varje rum. Bli av med alla föremål som du inte längre behöver eller använder. Detta kommer att göra rengöringen mycket lättare. Fokusera sedan på att djuprengöra varje rum. Damma av alla ytor, dammsug mattor och golv och rengör fönster och speglar. Glöm inte att rensa ut garderober och skåp också. Slutligen, ge ditt hem en fräsch doft genom att använda doftljus, diffusorer eller potpurri. Detta kommer att få ditt hem att kännas inbjudande och välkomnande. Sitter du och läser våra tips på dåligt wifi? Visste du att du genom accesspunkter enkelt kan förstärka wifi och på så vis få bättre hastighet?